cart9 0 Kurv
Kontakt os
4 Info
4

Baser & Base Kits

Nikotinbaser - EU-godkendte baser til din e-juice

Hvad er nikotinbaser?

Den e-juice du damper, indeholder en base også kaldet nikotinbase. Når du ønsker at blande din egen e-juice, skal du altså bruge en nikotinbase, der gør dig i stand til selv at bestemme blandingsforholdet mellem nikotinbase, aroma og nikotinstyrke. Nikotinbase er en kombination af Vegetabilsk Glycerin (VG) og Propylenglycol (PG). Disse stoffer er helt almindelige smagsstoffer, som udover at indgå i nikotinbase også findes i en lang række fødevarer, som vi indtager på daglig basis. Vores nikotinbaser består alle af naturlige smagsstoffer, og lever op til strenge kvalitetskrav.

Hvad er VG og PG?
VG og PG er som sagt helt almindelige smagsstoffer, der indgår i alle e-juicer og som tilsammen giver e-juicen dens karakter.
VG er den bestanddel, der giver e-juicen dens fyldige damp. Jo højere VG i e-juicen, jo mere damp kan man producere, når man damper. VG udvindes fra vegetabilsk fedt og består af et flydende fedtstop, som oftest kommer fra plantefrø. VG er også kendt under e-nummeret E-422 i fødevareindustrien.
PG er et levningsmiddel, der i fødevareindustrien er et godkendt tilsætningsstof, og som går under e-nummeret E-1520. PG er det i nikotinbasen, der binder smagen. Derfor vil en højere mængde PG betyde mere smag end en nikotinbase med en lavere mængde PG. Det er altid vigtigt for dampoplevelsen, at man finder den rigtige kombination mellem PG og VG, sådan at forholdet mellem smag og damp i nikotinbasen er i balance.
Vores mange nikotinbaser
Vores mest populære nikotinbaser er fra Insano, som er kendetegnet ved deres danskproducerede produkter af høj kvalitet helt uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler.
Vores nikotinbaser kommer i forskellige størrelser, og blandingsforholdet af nikotinstyrke, VG/PG og aromaer varierer. Selvom du måtte ønske en nikotinbase med nikotin, kan du sagtens købe en nikotinfri base og selv blande den ønskede nikotin i basen. På den måde opnår du det blandingsforhold, der passer præcis til dine præferencer.

Tag bare vores Insano 10 ml. Nikotinbase med 20 mg. Denne nikotinbase kan dampes rent eller kan bruges som base til at blande op med, sådan at mængden af nikotin fortyndes. Denne nikotinbase fås desuden i forskellige VG/PG blandingsforhold: 50/50 VG/PG, 70/30 VG/PG, 100 PG og 100 VG.

50/50 VG/PG passer bedst til de mindre tanke med MTL, da dette blandingsforhold giver en tynd e-juice, som derfor bedre kan løbe igennem de små tanke.
70/30 VG/PG passer godt til de lidt større tanke, og til dig som gerne damper DL og holder af store dampskyer. Dette blandingsforhold giver nemlig en forholdsvis tyk e-juice, som derfor kræver en større tank for at det kan løbe igennem. Dette giver også en mere fyldig damp.
High PG (100 PG) er den tyndeste base, man kan få. Denne kan enten bruges til at blande med aromaer, eller hvis man har en tyk base, som man gerne vil fortynde. En høj PG fungerer bedst med MTL tanke e-cigaretter.

High VG (100 VG) kan også bruges til at blande med aromaer. Modsat 100 PG, er 100 VG den tykkeste base du kan få. Hvis du derfor ønsker at gøre en væske tykkere, kan du tilsætte 100 VG nikotinbase. En høj VG fungerer desuden bedst i sub-ohm tanke.

Nikotinbase af højest kvalitet
Hos os er du sikret den bedste nikotinbase, der alle lever op til lovgivningsmæssige krav på området. De nikotinbaser vi forhandler er gennemtestet, og vi stiller høje krav til producenten samt kvaliteten af produkterne. Det gør vi for, at du som kunde trygt kan handle hos os.
Nikotinbaserne produceres på laboratorier, hvor avanceret produktionsudstyr nøje opmåler mængden af VG og PG, sådan at nikotinbasen får den helt rette og afstemte sammensætning uden afvigelser. Denne produktionsmetode sikrer en ensartet, høj kvalitet med stort fokus på renlighed, sterilitet og sikkerhed.

Baser & Base Kits

  Der er 5 varer.

  Viser 1-5 af 5 element(er)

  Aktive filtre

  Indkøbskurv

  Kurven er tom

  3

  Søg

  Du kan prøve nogle populære tags her:
  Fremhævede produkter:

    Konto

    Ingen konto?
    Opret en her
    4