cart9 0 Kurv
Kontakt os
4 Info

Liste over varer efter mærke Bubble Island

Bubble Island - Stort udvalg af frugtige smage


Bubble Island skaber velsmagende aromaer fra det tropiske Malaysia. Og er der noget de kan, så er det at skabe aromaer, der danser på tungen! Bubble Island skaber klassiske og intense frugtsmage, der har vækket opsigt i hele dampverdenen. Da man ikke må dampe ren aroma, er det vigtigt at Bubble Island aromaerne blandes op med en nikotinbase. Her anbefaler vi et blandingsforhold med omkring 20% aroma og 80% base.


Bubble Islands mange aromaer


Aroma er den smag, der blandes i e-juicen, så du kan dampe netop den smag, der passer bedst til dine smagsløg. Er du på udkig efter en forfriskende og velsmagende aroma til din e-juice, så er Bubble Island aromaerne det, du har ledt efter. Bubble Island er, med deres kombination af frugtsmage, den perfekte afstemte aroma til din e-juice.

Tag for eksempel Mango ’N’ Lime, der med sin smagfulde aroma af sød mango kombineres med et let strejf af syrlige limefrugter. En rigtig smagseksplosion! Eller er du mere til det søde, så prøv Mango ’N’ Banana, der giver en sød mangosmag ved indånding, mens smagen af søde, modne bananer for alvor træder i kraft ved udånding. Gå heller ikke glip af Peach ’N’ Lychee, der med sin smag af friske og solmodne ferskner harmonerer med den syrlige og friske litchi frugt.

Er det svært at vælge? Så snup en af hver – du fortryder det ikke. Bubble Island forstår at kombinere det bedste fra frugtverdenen, der giver smagsoplevelser, du ikke vil være foruden.

Hurtig levering af Bubble Island
Hvis du bestiller inden kl. 15.30 i hverdagene og før kl. 14.00 i weekenden, pakkes din ordre og sendes afsted samme dag. Det betyder, at dine Bubble Island aromaer lander i din postkasse allerede næste morgen. Ved køb over 399,- får du gratis fragt.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)

Bubble Island - Mango 'N' Banana

Bubble Island - Mango 'N' Banana smager af mango blandet sammen med sød banan.

Vi anbefaler et blandings forhold på 20% og at man lader den blandede væske modne i mindst en dag før brug.

OBS! Denne væske kan være overskredet bedst før datoen.

Pris 24,95 kr.

  Indkøbskurv

  Kurven er tom

  3

  Søg

  Du kan prøve nogle populære tags her:
  Fremhævede produkter:

    Konto

    Ingen konto?
    Opret en her
    4