cart9 0 Kurv
Kontakt os
4 Info

Liste over varer efter mærke BURST

Burst: Den amerikanske gigant

Burst e-juice lavet på gode råvarer
Arc Distribution er dem, der står bag brandet Burst. Arc Distribution er en stor Amerikansk producent, der ikke er blandt de førende uden grund. Alle e-væsker fra Burst produceres i solskinsfyldte Californien, hvor udviklere med den største knowhow på området skaber komplekse og naturlige aromaer. Arc Distribution er kendt for kun at udvikle produkter, der er produceret af de absolut bedste ingredienser. Burst e-juicerne lever derfor op til strenge kvalitetskrav, der gør Bursts varianter til nogle af de bedste på markedet.

Alle væsker fra Burst er Shake 'N' Vape. Det betyder, at e-juicen skal blandes op med en nikotinbase, hvis man ønsker nikotin i sin dampvæske. Idéen med Shake ’N’ Vape er, at nikotinstyrken på forhånd ikke er bestemt. På den måde kan man selv bestemme den nikotinstyrke, man ønsker i sin e-juice. Burst e-juice kommer derfor på flasker med plads til, at man kan tilføje nikotin, hvis det er hvad man ønsker. 

E-juicerne fra Burst er i blandingsforholdet 70/30 VG/PG. Det vil sige, at de egner sig bedst til de store drippere og subtanke, sådan at e-cigarettens coil ikke brændes for hurtigt af. Blandingsforholdet i Burst gør, at e-juicen er rig på smag, samtidig med at der produceres en behagelig, fyldig damp.

 

Et hav af smagsvarianter
Burst er ikke bare lavet på gode råvarer, deres smagskombinationer har også givet genlyd blandt de mere erfarne dampere såvel som ny-dampere. Burst tilbyder en lang række lækre, søde og forfriskende smage, der dækker lige fra slik, til frugt og endda til smagen af desserter.

Nyd eksempelvis topsælgeren, Sher Burst e-juice med smagen af frisk lemonade kombineret med smagen af cremet vaniljeis, blandede frugter og noter af sød slikblanding. Vil du gå hele vejen med en frugtig e-juice med saft og kraft, skal du prøve Burst Melon med dens perfekte og afstemte smag af cantaloupe– og honningmelon. Har du en forkærlighed for e-juice med bær, så gør dig selv den tjeneste at prøve Berry Burst, der, med den helt rigtige smagskombination af blåbær, hindbær, solbær og jordbær, sender tankerne direkte til varme sommerdage i haven. 

Burst e-juice er altså til dig, der er til fyldig damp med lækre, forfriskende smage lavet på gode råvarer.

Der er ikke nogen produkter lige nu.

Indkøbskurv

Kurven er tom

3

Søg

Du kan prøve nogle populære tags her:
Fremhævede produkter:

   Konto

   Ingen konto?
   Opret en her
   4