cart9 0 Kurv
Kontakt os
4 Info

Liste over varer efter mærke Burst Bacco

Fra Burst til Bacco

Burst Bacco udspringer af den populære og velkendte Burst serie, der nu er kommet med en ny række varianter med masser af søde tobakssmage. Burst Baccos velsmagende produkter er udviklet med en bund af vanilje eller custard, der tilføjer lækre undertoner til tobaksmagen. Burst Bacco egner sig rigtig godt til alle, der længes efter smagen af tobak, og som har svært ved at finde sig til rette med e-juice, der smager sødligt og frugtigt. Burst Bacco er til dig, der søger den autentiske tobakssmag, når du damper.

Til dig, der holder af tobak

Burst Bacco serien er på flere måder det, mange dampere har ventet på. Bold e-juicen fra Burst Bacco er det bedste bud på en e-juice, der læner sig op af den velkendte tobakssmag. Med dens originale smag af tobak, rundes den af med en blød smag af nødder. Derudover har Burst Bacco været i stand til at tage det bedste fra tobakssmagen, og krydre det med ingredienser, der tilsammen får smagskombinationerne til at gå op i en højere enhed. Tag eksempelvis Custard e-juicen fra Burst Bacco, der leverer den ægte smag af premium tobak, solhærdet for at fremkalde den naturlige sødme fra tobakken med antydninger af cremet vanilje, der gør den usædvanligt behagelig og smagsfuld. Burst Bacco har gjort et utroligt godt stykke arbejde med netop at efterligne smagen og fornemmelsen af de traditionelle cigaretter, hvilket gør Burst Bacco ideel for enhver, der nyder tobaks-e-væsker.

Shake ’N’ Vape

Burst Bacco er Shake ’N’ vape som resten af Burst serierne. Det betyder, at e-juicen kommer uden nikotin, og derfor skal blandes med en nikotinbase, hvis du ønsker at dampe med nikotin. Tanken bag Shake ’N’ Vape konceptet er, at du selv kan styre mængden af nikotin i din e-juice. Burst Bacco kommer derfor i 60 ml. flasker med 50 ml. væske, der kan blandes op til 3 mg.

Der er ikke nogen produkter lige nu.

Indkøbskurv

Kurven er tom

3

Søg

Du kan prøve nogle populære tags her:
Fremhævede produkter:

   Konto

   Ingen konto?
   Opret en her
   4