cart9 0 Kurv
Kontakt os
4 Info

Mærker

 • 7SENSE

  7SENSE

  7Sense er et yderst velkendt e-væske mærke her i Danmark. Det er nemlig en dansker der står bag det, og det er derfor også både udviklet og produceret i Danmark. Så ved at købe 7Sense kan man støtte en af vores få danske e-væske producenter. 7Sense laver en række forskellige serier og man kan derfor næsten altid finde en smag der passer en!

 • Bubble Island

  Bubble Island

  Bubble Island - Stort udvalg af frugtige smage


  Bubble Island skaber velsmagende aromaer fra det tropiske Malaysia. Og er der noget de kan, så er det at skabe aromaer, der danser på tungen! Bubble Island skaber klassiske og intense frugtsmage, der har vækket opsigt i hele dampverdenen. Da man ikke må dampe ren aroma, er det vigtigt at Bubble Island aromaerne blandes op med en nikotinbase. Her anbefaler vi et blandingsforhold med omkring 20% aroma og 80% base.


 • BURST

  BURST

  Burst: Den amerikanske gigant

  Burst e-juice lavet på gode råvarer
  Arc Distribution er dem, der står bag brandet Burst. Arc Distribution er en stor Amerikansk producent, der ikke er blandt de førende uden grund. Alle e-væsker fra Burst produceres i solskinsfyldte Californien, hvor udviklere med den største knowhow på området skaber komplekse og naturlige aromaer. Arc Distribution er kendt for kun at udvikle produkter, der er produceret af de absolut bedste ingredienser. Burst e-juicerne lever derfor op til strenge kvalitetskrav, der gør Bursts varianter til nogle af de bedste på markedet.

 • Burst Bacco

  Burst Bacco

  Fra Burst til Bacco

  Burst Bacco udspringer af den populære og velkendte Burst serie, der nu er kommet med en ny række varianter med masser af søde tobakssmage. Burst Baccos velsmagende produkter er udviklet med en bund af vanilje eller custard, der tilføjer lækre undertoner til tobaksmagen. Burst Bacco egner sig rigtig godt til alle, der længes efter smagen af tobak, og som har svært ved at finde sig til rette med e-juice, der smager sødligt og frugtigt. Burst Bacco er til dig, der søger den autentiske tobakssmag, når du damper.

 • Burst DUO

  Burst DUO

  Burst Duo: Det frugtige supplement

   

  Burst DUO er endnu et pletskud fra Arc Distribution. Arc Distribution udvikler og producerer kun produkter lavet af de bedste ingredienser. Burst DUO er derfor ISO-certificerede og lever op til høje industristandarder, der sikrer et absolut kvalitetsprodukt.

 • Chufftown

  Chufftown

  Chufftown - Dansk, når det er bedst

  Morten Pay er navnet på danskeren, der udvikler og står bag brandet, Chufftown. Chufftown er fremstillet på ene danske råvarer, og smagskombinationerne har taget flere år at udvikle. Morten Pay sætter nemlig alt ind på finesse, og med hans helt exceptionelt gode smagsløg fra hans lange karriere som kok, beviser han gang på gang, hvordan man skruer danske råvarer sammen, så de giver genlyd langt ud over Danmarks grænser.

 • Copsa

  Copsa

  Copsa er en dansk aroma producent som stammer fra Lolland Falsker. Peter Alminde som startede Copsa op var meget aktiv i det danske damp miljø og hans væsker blev derfor hurtigt kendt i hele Danmark, men hypes spredte sig også hurtigt til udlandet. Man kan derfor i dag finde Copsa aromaer stort set over alt.

  Dette er aroma og man skal derfor blandet det op med base inden man bruger det.

 • Craft Vapes

  Craft Vapes

  Bag Craft Vapes står den store anerkendte producent Gilla. Disse væsker er derfor produceret i Los Angeles i Californien, hvilket sikre en høj kvalitet og ens smag hver gang. Gilla er en stor anerkendt e-væske producent, som laver e-væsker til hele verdenen.

  Dette er Shake'N' Vape og bør derfor blandet op med en smule base og eventuelt nikotin hvis denne ønskes.

 • Crafted

  Crafted

  Crafted også kaldet Luksus smag er Dansk produceret e-væsker og aromaer. Her får man altså toppen af poppen inden for e-væske og aromaer. Mads som står bag disse smage bruger enorme mængde tid på at fremstille og udvikle smagene til perfektionisme fordi kun det bedste er godt nok i hans verden!

 • Dinner Lady

  Dinner Lady

  Uden at sige for meget, kan man vist roligt sige at Dinner Lady er en af verdens aller største og mest anerkendt e-væske brands. Dinner Lady har været omkring i mange år og har derfor fingeren på pulsen hos både nye såvel som erfarende dampere, og kan derfor levere et produkt der egner sig til alle.

 • Empire Brew
 • Fcukin' Flava

  Fcukin' Flava

  Fcukin' Flava er et af Malaysias mest populære brands. De er kendt for at have søde men ikke kvalmende frugtsmage. Disse smage kan fåes både med lidt og med meget køling. Og når vi snakker Malaysisk køling er det jo en rigtig god en af slagsen der virkelig kan mærkes, dog helt uden nogen form for menthol smag.

 • Five Star

  Five Star

  Five Star er en Amerikansk e-juice producent. Five Star udvikler selv deres egne smage, men grundet deres enorme produktionshal, producerer de også omkring 30 andre brands på licens. Five Star har nemlig en produktionshal på over 1200 m2 som overholder alle de nyeste standarder for hvordan sådan en hal skal være. Du kan derfor være helt sikker på at du får noget af aller bedste kvalitet ved at købe Five Star.

 • Full Moon

  Full Moon

  Full Moon er en Fransk produceret og udvilket aroma serie som er specielt kendt for dens friske frugt smag. Her finder man unikke kombinationer, som er afbalanceret til perfektion.

  Dette er aromaer, og det skal derfor altid blandes op i base. Vi anbefaler 80% base og 20% aroma.

 • Hangsen

  Hangsen

  Hangsen er verdens største e-juice fabrik, de eksportere til 80 lande rundt i hele verden og har kontorer og fabrikker i både Polen og USA, mens deres hovedkvarter ligger i Kina. Alle fabrikkerne har alle de godkendelser og certifikater de skal have. Man kan derfor roligt købe dette e-væske uden at være bange for at det er dårlig kvalitet.

 • I VG

  I VG

  I VG er en forholdvis ny spiller på e-juice markedet, men grundet deres gode væsker er de blevet ekstrem populære på meget kort tid, og kan nu findes over hele verdenen. De har derfor også udviklet et POD system, som får stor ros i hele verdenen. I VG kommer i 2 forskellige udgaver, en 50 ml og en 20 ml begge 2 i 60 ml flasker hvilket gør at man kan opnår forskellige nikotin styrker alt efter behov.

 • Icons

  Icons

  Icons er kendetegnet på navnene og de tegnede figurer som alle har taget inspirationer i forskellige ikoner vi kender. Her får man en e-væske serie der har fokus på frugt blandinger og derfor et sikkert hit hos de fleste! Icons er produceret i Europa og man kan derfor stole 100% på kvaliteten af denne e-væske serie.

 • inSano

  inSano

  inSano er en dansk grossist, importør og producent. inSano hart et stor sortiment af både e-væsker, aromaer og base og kan derfor supplere dig som kunde med stort set alt hvad du skal bruge, når vi snakker om e-væsker. inSano er også en af Danmarks største importører af hardware, og de får altid lavet OEM kasser til deres produkter.

 • Jungle Wave

  Jungle Wave

  Jungle Wave er kendt for at lave aromaer der kan dampes af stort set alle. Alle aromaer fra Jungle Wave er afrundet friske frugt smage, som derfor kan nydes af stort set alle. Jungle Wave er aromaer og skal derfor altid blandes op med base. Vi anbefaler at disse aromaer fra Jungle Wave bliver blandet op omkring 20% for at få den mest optimale smag.

 • Just Fruit

  Just Fruit

  Just Fruit er en helt specielt serie af frugt smage. Disse frugt smage er det blevet lagt rigtig meget energi i at få til at fremstå helt perfekt afbalanceret i smagene. Vi kan derfor tilbyde et unik produkt med flere forskellige varianter, der derfor passer rigtig godt til stort set alle kunder.

  Dette er Shake 'N' Vape og man kan derfor selv blande nikotin i.

 • Lips & Drips

  Lips & Drips

  Lips & Drips er produceret af det Amerikansk selskab Arc Distribution, som også står bag en række andre yderst populære e-væsker. Lips & Drips er en række søde dessert væsker der egner sig rigtig godt til enhver med en sød tand. Disse væsker er alle Shake 'N' Vape og man kan derfor selv tilsætte den nikotin man vil have.

 • Loyalty

  Loyalty

  Loyalty er et brand mange har ventet længe på at få på det danske marked. Loyalty er nemlig Amerikansk og allerede lang tid før det kom til Danmark blev det ekstrem populært i store dele af verdenen! Vi er derfor meget stolte over vi nu kan have Loyalty på hylderne og sælge det til vores gode kunder!

 • Mad Science Lab

  Mad Science Lab

  MSL eller Mad Science Lab, et kært barn har mange navne. Mad Science Lab er en dansk aroma serie, som så nu også er ved at blive til en Shake 'N' Vape serie. Peter som er manden bag Mad Science Lab har været med i damp verden lige fra starten af, og i alt denne tid har han blandet sine væsker selv, hvorfor han derfor er kommet frem til en lang række smage, som er så gode at de kan sælges!

 • Punch

  Punch

  Punch som navnet antyder er en serie med gang i den. Denne serie er kendt for at have masser smæk på smagen, og tilbyde nogle meget gennemtænkte smags varianter. Alle disse væsker liver produceret professionelt på store fabrikker, hvilket sikre en enorm høj kvalitet. 

 • Rebels & Kings

  Rebels & Kings

  Rebels & Kings er et stort Amerikansk brand, som efterhånden bliver mere og mere populært, hvilket man jo godt kan forstå, når man har prøvet dem. Vi fører kun frugt smagene fra Rebels & Kings, men der er stadig rig mulighed for at få nogle fantastiske smage!

 • Shake IT

  Shake IT

  Shake IT er et yderst interessant brand, der nok vil falde i de fleste smag. Shake IT's design er lavet til at ramme den yngre befolkning, men man kan uden problemer dampe det, selvom man måske ikke ser sig selv om en del af den yngre befolkning.

 • Slammin

  Slammin

  Slammin er et meget populært brand, som falder i stort set alles smag. Her får du nemlig forholdsvis enkle smage, men som stadig er virkelige gemmen tænkte og gemmen testet for at opnå det perfekte resultat. Slammin kommer fra Arc Distribution, og man kan derfor være sikker på at kvaliteten er helt i top.

 • Summer Holiday

  Summer Holiday

  Summer Holiday bliver lavet af Dinner Lady og er derfor selvsagt ekstremt populært, både her i Danmark men også i resten af verdenen. Dette er en frugt serie med lidt køling i, fra Dinner Lady, hvilket gør den meget spændende. Dinner Lady er jo normalt kendt for at lave dessert smage, men de er virkelig sluppet godt fra at lave en frugt serie også.

 • Surf Sauce

  Surf Sauce

  Surf Sauce som navnet antyder er den perfekte sommer e-juice. Surf Sauce er en serie af flere forskellige e-væsker som stikker i alle retninger. Her får man både custards og frugt smage i samme serie, og endda i samme væsker. Dette er Shake 'N' Vape og man skal derfor selv tilsætte nikotin, hvis dette er ønsket.

 • T-juice

  T-juice

  T-juice blev for alvor populære for deres blodrøde Red Astaire, som stort set alle i damp verdenen kender. De har dog også udviklet en masse andre smage. Vi forhandler både aromaer, aroma kit og Shake 'N' Vape fra T-juice, så der er derfor noget for en hver.

 • Take

  Take

  Take har et meget minimalisktisk men klassisk design der får dem til virkelig at fremstå godt! Dette er bestemt også sådan de er. Dette er nemlig væsker af aller højeste kvalitet, der har utrolig meget smag i sig, og som stort set alle vil elske! Vi anbefaler at man som minimum prøver et par af disse e-væsker, hvis man er til frugt smage!

 • The Lab

  The Lab

  The Lab er en forholdsvis billig serie af e-væsker, men selvom den er billig får du stadig super god kvalitet, og masser smag. The Lab er hovedsageligt dessert og slik smag, så denne serie passer derfor rigtig godt til alle med en sød tand. Vi gør opmærksom på at dette er Shake 'N' Vape og man skal derfor selv tilsætte nikotin.

 • The Panther

  The Panther

  The Panther er en serie fra Dr. Vapes. Denne serie basere sig på en udsøgt solbærsmag som man så har taget næste skridt med, og udviklet en række forskellige udgave af. Her får du både smoothie, pina coolade og boblende solbære drikke, samt flere andre udgaver.

 • Tuck Shop

  Tuck Shop

  Tuck Shop er en slik serie fra Dinner Lady. Masser smag af frugter og slik blandet sammen, til noget helt særligt. Disse kommer i små 30 ml flasker, og er derfor lidt mindre end de fleste andre Shake 'N' Vape. Dette gør det dog endnu nemmere at prøve flere forskellige smage, da man ikke behøver købe helt så store flasker.

 • Vape Away

  Vape Away

  Vape Away er dansk produceret aromaer. Disse aromaer er produceret på udtræk af ægte tobaksblade, hvilket sikre en yderst autentisk tobaksmag. Disse aromaer er derfor yderst populærer hos alle der er til tobak. Vi anbefaler også disse aromaer til personer der er igang med et rygestop, da dette er noget at det tætteste på en rigtig cigaret smag du kommer.

 • Vape Belly

  Vape Belly

  Her har vi en serie fra Vape Belly, som fokusere på at få frugter til at fremstå på den bedst mulige måde. Her får du altså autentiske frugtsmage, som hverken er for søde eller sure, men helt perfekt tilpasset. Vape Belly kommer i 60 ml flasker med 50 ml væske i. Der er derfor plads til at man selv kan tilsætte nikotin efter behov.

Indkøbskurv

Kurven er tom

3

Søg

Du kan prøve nogle populære tags her:
Fremhævede produkter:

   Konto

   Ingen konto?
   Opret en her
   4