cart9 0 Kurv
Kontakt os
4 Info

Insano - 10ml. Nikotin base - 20MG

Nikotin base med 20 mg.

Vælg Blandingsforhold
Mg
12,00 kr.
Inkl. moms
Antal

406017-002
inSano
Vis alle produkter afinSano

Insano - 10ml. Nikotin base - 20MG

Kan dampes rent, kan også bruges til at blande op i andet for at fortynde det. Denne base er i 20 mg og fåes i to forskellige VG/PG blandingsforhold.

50/50 VG/PG passer bedst til mindre tanke, og alle der damper MTL, da dette er en tynd juice, som derfor bedre kan løbe igennem disse små tanke.

70/30 VG/PG passer godt til lidt større tanke, som gerne vil damp DL, og lave nogle store skyer. Dette er nemlig en rimelig tyk juice, som derfor kræver nogle større tanke for at det kan løbe igennem. Dette giver også en mere fyldig damp.

High PG (100 PG) Er det tyndeste base/væske som du kan få. Det kan enten bruges til at blande med aromaer eller hvis man har en tyk base/væske som man gerne vil fortynde, fungere denne base rigtig godt. Høj PG fungere bedst med MTL tanke/e-cigaretter

High VG (100 VG) Kan også bruges til at blande med aromaer og omvendt 100 PG, så er 100 VG det tykkeste base du kan få, så hvis du vil gøre en base/væske tykkere er denne base noget for dig. Høj VG fungere bedst i Subohm tanke.

Produktet indeholder:

1 stk. Insano - 10ml. Nikotin base - 20MG

Produktinformation

Smagsgruppe
Neutral
Type
E-væske
Mærke
Insano
Indhold (ml)
10

Specifikke referencer

Skriv din anmeldelse

Insano - 10ml. Nikotin base - 20MG

Nikotin base med 20 mg.

Indkøbskurv

Kurven er tom

3

Søg

Du kan prøve nogle populære tags her:
Fremhævede produkter:

   Konto

   Ingen konto?
   Opret en her
   4